Ajax speelt tegen SK Sturm Graz

Op 1 augustus 2018 speelt Ajax tegen SK Sturm Graz in de Merkur Arena in Graz in de tweede kwalificatieronde voor de UEFA Champions League. Voor beide clubs is het een spannende match. Wat  je moet weten over de match lees je hier.

Waar wordt de wedstrijd gespeeld

De uitwedstrijd van Ajax tegen SK Sturm Graz wordt gespeeld in de Merkur Arena. De thuisbasis van de Grazer voetbalclub. Dit station is niet zo groot als de Johan Cruijff Arena. Dus het aantal kaarten is beperkt. De kaart verkoop voor de wedstrijd start op 1 juli a.s. de kaarten zijn verkrijgbaar via de offiiciele verkoop kanalen. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 22,00. en de duurste kaarten gaan weg voor € 39,00.

Hoe kom je in Graz en bij het Stadion

Met de auto is het best een eind rijden naar Graz (ongeveer 12 uur). Dus is vliegen de beste optie. KLM vliegt iedere dag van Schiphol naar Graz.  De vlucht naar Graz verstrek om 10.45 en landt rondt 12.30 op de luchthaven van Graz. In totaal vlieg je dus ongeveer 1 uur en 40 minuten.  Vanaf de luchthaven kun je met het openbaar vervoer makkelijk en efficiënt naar de stad en het stadion reizen. Koop bij aankomst op het stadion gelijk een dag kaart voor het openbaar vervoer. Zo kun je makkelijk en snel door de stad reizen met de bus en de trams.

Overnachten in Graz tijdens de voetbal wedstrijd.

Rondom het stadion zijn diverse hotels te vinden. Omdat de boekingen ondertussen snel gaan is het niet mogelijk om hier een overzicht te plaatsen met alle hotels in de omgeving. Gebruik hiervoor de websites van Booking.com of  vergelijk de prijzen van de hotels in Graz via Trivago. Omdat het stadion goed bereikbaar is met het openbaar vervoer maakt het niet zo heel veel uit waar je in Graz een hotel boekt.