PSV speelt tegen Sturm Graz

Op 30 september 2021 speelt PSV tegen SK Sturm Graz in de Merkur Arena in Graz in de tweede kwalificatieronde voor de UEFA Champions League. Voor beide clubs is het een spannende wedstrijd. Sturm Graz is namelijk momenteel de leider in de Oostenrijkse competitie en versloeg onlangs nog de ploeg van Rapid Wien.

Waar wordt de wedstrijd PSV – Sturm Graz gespeeld?

De uitwedstrijd van PSV tegen SK Sturm Graz wordt gespeeld in de Merkur Arena. Dit is de thuisbasis van de Grazer voetbalclub. Dit station is niet zo groot als het Philipsstadion in Eindhoven. Dus het aantal kaarten is beperkt.

Hoe kom je in Graz en bij het Stadion

Met de auto is het best een eind rijden naar Graz (ongeveer 12 uur). Dus is vliegen de beste optie. KLM vliegt iedere dag van Schiphol naar Graz. De vlucht naar Graz verstrek om 10.45 en landt rondt 12.30 op de luchthaven van Graz. In totaal vlieg je dus ongeveer 1 uur en 40 minuten. Vanaf de luchthaven kun je met het openbaar vervoer makkelijk en efficiënt naar de stad en het stadion reizen. Koop bij aankomst op het stadion gelijk een dag kaart voor het openbaar vervoer. Zo kun je makkelijk en snel door de stad reizen met de bus en de trams. Tijdens de wedstrijd rijden er extra trams naar het stadion in Liebenau, één van de buitenwijken van Graz.

Overnachten in Graz na de voetbalwedstrijd.

Rondom het stadion zijn diverse hotels te vinden. Omdat de boekingen ondertussen snel gaan is het niet mogelijk om hier een overzicht te plaatsen met alle hotels in de omgeving. Gebruik hiervoor de websites van Booking.com of  vergelijk de prijzen van de hotels in Graz via Trivago. Omdat het stadion goed bereikbaar is met het openbaar vervoer maakt het niet zo heel veel uit waar je in Graz een hotel boekt.

Plaats een reactie